Зваблення їжею з українським смаком (Запис № 1069)

000 -Маркер запису
Контрольне поле сталої довжини 02953nam a22002657a 4500
003 - Належність контрольного номера
Контрольне поле Uzh_bibl
008 - Кодовані дані
Контрольне поле сталої довжини 211117b |||||||| |||| 00| 0 ukr d
020 ## - Індекс ISBN
ISBN 978-617-7820-57-3
Ціна 225 грн.
040 ## - Джерело каталогіз.
Код мови каталог. укр.
041 ## - Код мови видання
Код мови оригіналу українська
Код мови тексту українська
080 ## - Індекс УДК
Індекс УДК 641.5(477)
090 ## - Шифри
Поличний індекс 641.5(477)
Авторський знак К 50
100 ## - Автор
Автор Клопотенко, Євген
245 ## - Назва
Назва Зваблення їжею з українським смаком
Фізичний носій Текст
260 ## - Вихідні дані
Місце видання Київ
Видавництво Книголав
Дата видання 2020
300 ## - Фізичний опис
Обсяг 176 с.
Ілл./тип відтвор. іл.
Тип одиниці В опр.
490 ## - Серія
Назва серії Серія "Полиця нон-фікшн"
520 ## - Анотація
Анотація Автор протягом кількох років досліджував історію національних страв, вивчав кулінарну літературу різних часів, мандрував всією країною, спілкувався з істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні і викласти його у новій книжці. У ній — 70 авторських рецептів давніх страв, які розділено на 9 розділів. Ви дізнаєтесь як приготувати супи та юшки, страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічку та солодке. Окрім рецептів, книжка містить чимало цікавих фактів про українські продукти та харчі — як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією. «Українська кухня багатогранніша, ніж нам здається. Ми знаємо лише 15 відсотків того, що є насправді. І це трохи смішно, бо за стільки років люди не доклали жодних зусиль, щоб її вивчити. Сприймали її досить поверхово. А вона глибша, серйозніша та менш стереотипна, ніж ми думаємо. Українська кухня може дивувати. Приготуйте п’ять страв із цієї книжки — і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням».
521 ## - Примітка про цільове призначення
Примітка про цільове призначення Для широкого кола читачів
546 ## - Примітка про мову
Примітка про мову укр.
650 ## - Тематичні рубрики
Основна рубрика Популярне видання
653 ## - Ключові слова
Ключові слова Українська кухня
-- Кулінарія
655 ## - Термін індексування — жанр/форма
Жанр/форма Кулінарія
Типове ділення [Рецепти]
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Джерело класифікації чи схема поличного розташування
Koha item type Книги
Фонди
Статус вилучення Статус втрати/відсутності Джерело класифікації чи схема поличного розташування Статус пошкодження Тип обігу (не для випозичання) Постійне розташування Поточне розташування Розташування у відділі Дата надходження Джерело надходження (постачальник) Інвентарний номер Повний (примірниковий) шифр зберігання Штрих-код Date last seen Дата, для якої чинна ціна заміни Тип одиниці (рівень примірника)
          Публічна бібліотека Публічна бібліотека Абонемент 08/11/2021 ЗОУНБ. Український інститут книги 74820 641.5(477) 1381 23/02/2023 17/11/2021 Книги

Працює на АБІС Коха