Зваблення їжею з українським смаком (Запис № 1069)
[ простий вигляд ]
000 -Маркер запису | |
---|---|
Контрольне поле сталої довжини | 02953nam a22002657a 4500 |
003 - Належність контрольного номера | |
Контрольне поле | Uzh_bibl |
008 - Кодовані дані | |
Контрольне поле сталої довжини | 211117b |||||||| |||| 00| 0 ukr d |
020 ## - Індекс ISBN | |
ISBN | 978-617-7820-57-3 |
Ціна | 225 грн. |
040 ## - Джерело каталогіз. | |
Код мови каталог. | укр. |
041 ## - Код мови видання | |
Код мови оригіналу | українська |
Код мови тексту | українська |
080 ## - Індекс УДК | |
Індекс УДК | 641.5(477) |
090 ## - Шифри | |
Поличний індекс | 641.5(477) |
Авторський знак | К 50 |
100 ## - Автор | |
Автор | Клопотенко, Євген |
245 ## - Назва | |
Назва | Зваблення їжею з українським смаком |
Фізичний носій | Текст |
260 ## - Вихідні дані | |
Місце видання | Київ |
Видавництво | Книголав |
Дата видання | 2020 |
300 ## - Фізичний опис | |
Обсяг | 176 с. |
Ілл./тип відтвор. | іл. |
Тип одиниці | В опр. |
490 ## - Серія | |
Назва серії | Серія "Полиця нон-фікшн" |
520 ## - Анотація | |
Анотація | Автор протягом кількох років досліджував історію національних страв, вивчав кулінарну літературу різних часів, мандрував всією країною, спілкувався з істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні і викласти його у новій книжці. У ній — 70 авторських рецептів давніх страв, які розділено на 9 розділів. Ви дізнаєтесь як приготувати супи та юшки, страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічку та солодке. Окрім рецептів, книжка містить чимало цікавих фактів про українські продукти та харчі — як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією. «Українська кухня багатогранніша, ніж нам здається. Ми знаємо лише 15 відсотків того, що є насправді. І це трохи смішно, бо за стільки років люди не доклали жодних зусиль, щоб її вивчити. Сприймали її досить поверхово. А вона глибша, серйозніша та менш стереотипна, ніж ми думаємо. Українська кухня може дивувати. Приготуйте п’ять страв із цієї книжки — і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням». |
521 ## - Примітка про цільове призначення | |
Примітка про цільове призначення | Для широкого кола читачів |
546 ## - Примітка про мову | |
Примітка про мову | укр. |
650 ## - Тематичні рубрики | |
Основна рубрика | Популярне видання |
653 ## - Ключові слова | |
Ключові слова | Українська кухня |
-- | Кулінарія |
655 ## - Термін індексування — жанр/форма | |
Жанр/форма | Кулінарія |
Типове ділення | [Рецепти] |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Джерело класифікації чи схема поличного розташування | |
Koha item type | Книги |
Статус вилучення | Статус втрати/відсутності | Джерело класифікації чи схема поличного розташування | Статус пошкодження | Тип обігу (не для випозичання) | Постійне розташування | Поточне розташування | Розташування у відділі | Дата надходження | Джерело надходження (постачальник) | Інвентарний номер | Повний (примірниковий) шифр зберігання | Штрих-код | Date last seen | Дата, для якої чинна ціна заміни | Тип одиниці (рівень примірника) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Публічна бібліотека | Публічна бібліотека | Абонемент | 08/11/2021 | ЗОУНБ. Український інститут книги | 74820 | 641.5(477) | 1381 | 23/02/2023 | 17/11/2021 | Книги |