000 | 02953nam a22002657a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | Uzh_bibl | ||
008 | 211117b |||||||| |||| 00| 0 ukr d | ||
020 |
_a978-617-7820-57-3 _c225 грн. |
||
040 | _bукр. | ||
041 |
_2ukr _aukr |
||
080 | _a641.5(477) | ||
090 |
_a641.5(477) _bК 50 |
||
100 | _aКлопотенко, Євген | ||
245 |
_aЗваблення їжею з українським смаком _hТекст |
||
260 |
_aКиїв _bКниголав _c2020 |
||
300 |
_a176 с. _bіл. _fВ опр. |
||
490 | _aСерія "Полиця нон-фікшн" | ||
520 | _aАвтор протягом кількох років досліджував історію національних страв, вивчав кулінарну літературу різних часів, мандрував всією країною, спілкувався з істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні і викласти його у новій книжці. У ній — 70 авторських рецептів давніх страв, які розділено на 9 розділів. Ви дізнаєтесь як приготувати супи та юшки, страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічку та солодке. Окрім рецептів, книжка містить чимало цікавих фактів про українські продукти та харчі — як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією. «Українська кухня багатогранніша, ніж нам здається. Ми знаємо лише 15 відсотків того, що є насправді. І це трохи смішно, бо за стільки років люди не доклали жодних зусиль, щоб її вивчити. Сприймали її досить поверхово. А вона глибша, серйозніша та менш стереотипна, ніж ми думаємо. Українська кухня може дивувати. Приготуйте п’ять страв із цієї книжки — і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням». | ||
521 | _aДля широкого кола читачів | ||
546 | _aукр. | ||
650 | _aПопулярне видання | ||
653 |
_aУкраїнська кухня _aКулінарія |
||
655 |
_aКулінарія _v[Рецепти] |
||
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c1069 _d1069 |