000 02313nam a22002537a 4500
003 Uzh_bibl
008 241230b |||||||| |||| 00| 0 ukr d
020 _a978-617-8386-20-7
_c257.12
040 _bукр.
041 _2ukr
_aukr
080 _a641.1
090 _a641.1
_bС 53
100 _aСнігур,Оксана
245 _aЯк упіймати сніданок. Коротка історія їжі
_cіл.Ю.Несміянової
_hТекст
260 _aКиїв
_bПортал
_c2024
300 _a104 с.
_bіл.
_fВ опр.
520 _aПеред вами динамічний і дотепний екскурс в історію їжі від появи перших людей до сучасності. Поринаючи у смачний світ минулого, юні читачі дізнаються, як наші предки навчилися готувати, які страви та харчові продукти споживали в різні історичні епохи. Книжка розповідає, що їли перші племена, які населяли українські землі, як бенкетував Володимир Великий, що готували в походах козаки, коли винайшли борщ, чому монастирі були законодавцями гастрономічної моди, чим ласувала українська шляхта, які випробування пережила українська кухня у XX столітті, а також чим ми смакуватимемо у майбутньому. «Як упіймати сніданок. Коротка історія їжі» стане чудовою та пізнавальною розвагою для сімейного читання, а також цікавим і змістовним помічником у школі.
521 _aВидання розраховане на читачів молодшого та середнього шкільного віку.
546 _aукр.
650 _aНауково-популярне видання
653 _aЇжа
_aІсторія їжі
_aУкраїнська кухня
655 _aДитячий non-fiction
942 _2udc
_cBK
999 _c12153
_d12153