000 | 02313nam a22002537a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | Uzh_bibl | ||
008 | 241230b |||||||| |||| 00| 0 ukr d | ||
020 |
_a978-617-8386-20-7 _c257.12 |
||
040 | _bукр. | ||
041 |
_2ukr _aukr |
||
080 | _a641.1 | ||
090 |
_a641.1 _bС 53 |
||
100 | _aСнігур,Оксана | ||
245 |
_aЯк упіймати сніданок. Коротка історія їжі _cіл.Ю.Несміянової _hТекст |
||
260 |
_aКиїв _bПортал _c2024 |
||
300 |
_a104 с. _bіл. _fВ опр. |
||
520 | _aПеред вами динамічний і дотепний екскурс в історію їжі від появи перших людей до сучасності. Поринаючи у смачний світ минулого, юні читачі дізнаються, як наші предки навчилися готувати, які страви та харчові продукти споживали в різні історичні епохи. Книжка розповідає, що їли перші племена, які населяли українські землі, як бенкетував Володимир Великий, що готували в походах козаки, коли винайшли борщ, чому монастирі були законодавцями гастрономічної моди, чим ласувала українська шляхта, які випробування пережила українська кухня у XX столітті, а також чим ми смакуватимемо у майбутньому. «Як упіймати сніданок. Коротка історія їжі» стане чудовою та пізнавальною розвагою для сімейного читання, а також цікавим і змістовним помічником у школі. | ||
521 | _aВидання розраховане на читачів молодшого та середнього шкільного віку. | ||
546 | _aукр. | ||
650 | _aНауково-популярне видання | ||
653 |
_aЇжа _aІсторія їжі _aУкраїнська кухня |
||
655 | _aДитячий non-fiction | ||
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c12153 _d12153 |