000 | 02853nam a22002297a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | Uzh_bibl | ||
008 | 231128b |||||||| |||| 00| 0 ukr d | ||
020 |
_a978- 966- 637-814- 2 _c99 грн. |
||
040 | _bукр. | ||
041 |
_2ukr _aukr |
||
080 | _a36.99 | ||
090 |
_a641 _bЛ 57 |
||
100 | _aЛильо, Ігор | ||
245 |
_aЛьвівська кухня _cХуд. оформл. Л. Бейгер _hТекст |
||
260 |
_aХарків _bФакт _c2016 |
||
300 |
_a255 с. _bІл. _fВ опр. |
||
520 | _a Книжка, яку ви тримаєте в руках, лише на перший погляд присвячена кухні — одному з найважливіших аспектів львівської історії. Насправді вона набагато цікавіша і змістовніша. Відомий знавець міста Лева — Ігор Лильо — за допомогою головного редактора журналу «Егоїст», керівника гастрономічних проектів Клубу галицької кухні Всеволода Поліщука поєднав історії з життя відомих людей давнього Львова та Галичини з характерними саме для їхнього характеру рецептами страв. А рецепти ці передавалися у львівських родинах з покоління в покоління, і сучасні господині охоче їх готують і сьогодні. Книга присвячена кухні — одному з найважливіших аспектів львівської історії. Насправді вона набагато цікавіша і змістовніша. Відомий знавець міста Лева — Ігор Лильо — за допомогою головного редактора журналу «Егоїст», керівника гастрономічних проектів Клубу галицької кухні Всеволода Поліщука поєднав історії з життя відомих людей давнього Львова та Галичини з характерними саме для їхнього характеру рецептами страв. А рецепти ці передавалися у львівських родинах з покоління в покоління, і сучасні господині охоче їх готують і сьогодні. | ||
650 | _aВидання для дозвілля | ||
653 |
_aСтрави _aРецепти _aІсторії |
||
655 |
_aВидання для дозвілля _vІсторії, рецепти |
||
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c7769 _d7769 |