000 02853nam a22002297a 4500
003 Uzh_bibl
008 231128b |||||||| |||| 00| 0 ukr d
020 _a978- 966- 637-814- 2
_c99 грн.
040 _bукр.
041 _2ukr
_aukr
080 _a36.99
090 _a641
_bЛ 57
100 _aЛильо, Ігор
245 _aЛьвівська кухня
_cХуд. оформл. Л. Бейгер
_hТекст
260 _aХарків
_bФакт
_c2016
300 _a255 с.
_bІл.
_fВ опр.
520 _a Книжка, яку ви тримаєте в руках, лише на перший погляд присвячена кухні — одному з найважливіших аспектів львівської історії. Насправді вона набагато цікавіша і змістовніша. Відомий знавець міста Лева — Ігор Лильо — за допомогою головного редактора журналу «Егоїст», керівника гастрономічних проектів Клубу галицької кухні Всеволода Поліщука поєднав історії з життя відомих людей давнього Львова та Галичини з характерними саме для їхнього характеру рецептами страв. А рецепти ці передавалися у львівських родинах з покоління в покоління, і сучасні господині охоче їх готують і сьогодні. Книга присвячена кухні — одному з найважливіших аспектів львівської історії. Насправді вона набагато цікавіша і змістовніша. Відомий знавець міста Лева — Ігор Лильо — за допомогою головного редактора журналу «Егоїст», керівника гастрономічних проектів Клубу галицької кухні Всеволода Поліщука поєднав історії з життя відомих людей давнього Львова та Галичини з характерними саме для їхнього характеру рецептами страв. А рецепти ці передавалися у львівських родинах з покоління в покоління, і сучасні господині охоче їх готують і сьогодні.
650 _aВидання для дозвілля
653 _aСтрави
_aРецепти
_aІсторії
655 _aВидання для дозвілля
_vІсторії, рецепти
942 _2udc
_cBK
999 _c7769
_d7769