Національна кулінарна спадщина України (Запис № 1825)

000 -Маркер запису
Контрольне поле сталої довжини 02528nam a22002537a 4500
003 - Належність контрольного номера
Контрольне поле Uzh_bibl
005 - Дата коректування
Контрольне поле 20220812144348.0
008 - Кодовані дані
Контрольне поле сталої довжини 211222b |||||||| |||| 00| 0 ukr d
020 ## - Індекс ISBN
ISBN 978-617-516-050-3
Ціна 650.00
040 ## - Джерело каталогіз.
Код мови каталог. укр.
041 ## - Код мови видання
Код мови оригіналу українська
Код мови тексту українська
080 ## - Індекс УДК
Індекс УДК 641.56(477)
090 ## - Шифри
Поличний індекс 641.56(477)
Авторський знак П 38
100 ## - Автор
Автор Плесконос, Андрій
245 ## - Назва
Назва Національна кулінарна спадщина України
Фізичний носій Текст
260 ## - Вихідні дані
Місце видання Київ
Видавництво Балтія-Друк
Дата видання 2021
300 ## - Фізичний опис
Обсяг 149 с.
Ілл./тип відтвор. Іл.
Тип одиниці В опр.
520 ## - Анотація
Анотація ЇЖА ИНКОГНИТО. Українська кухня як європейське культурне надбання.<br/>Побутові традиції нашого народу - це невід'ємна частина української історії. Кілька років тому Центр культурних досліджень Міністерства культури України розробив детальну методику визначення елементів нематеріальної культурної спадщини. До її складу увійшли і кулінарні традиції українського народу.<br/>Це видання є результатом багаторічної копіткої роботи авторів - дослідників українських культурних традицій, які займалися науковими пошуками їх витоків в безперервному процесі формування культурного коду нації і виявленням його унікальних рис в аспекті загальноєвропейської культури.Автори звернулися за консультаціями до відомого етнографа, фахівця Інституту народознавства Національної академії наук України Лідії Артюх. Які витвори кулінарного мистецтва України можна беззаперечно подавати в Світовий список нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО
521 ## - Примітка про цільове призначення
Примітка про цільове призначення Для широкого кола читачів
546 ## - Примітка про мову
Примітка про мову укр.
650 ## - Тематичні рубрики
Основна рубрика Науково-популярне видання
653 ## - Ключові слова
Ключові слова Традиції
-- Кулінарія
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Джерело класифікації чи схема поличного розташування
Koha item type Книги
Фонди
Статус вилучення Статус втрати/відсутності Джерело класифікації чи схема поличного розташування Статус пошкодження Тип обігу (не для випозичання) Постійне розташування Поточне розташування Розташування у відділі Дата надходження Джерело надходження (постачальник) Інвентарний номер Total Checkouts Повний (примірниковий) шифр зберігання Штрих-код Date last seen Дата, для якої чинна ціна заміни Тип одиниці (рівень примірника)
          Публічна бібліотека Публічна бібліотека Читальна зала 25/11/2021 ЗОУНБ. Український інститут книги 75033   641.56(477) 1468 22/12/2021 22/12/2021 Книги

Працює на АБІС Коха