Національна кулінарна спадщина України Текст
Вид матеріалу:![Текст](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Публічна бібліотека Читальна зала | 641.56(477) (Огляд полиці (Відкривається нижче)) | Доступно | 1468 |
ЇЖА ИНКОГНИТО. Українська кухня як європейське культурне надбання.
Побутові традиції нашого народу - це невід'ємна частина української історії. Кілька років тому Центр культурних досліджень Міністерства культури України розробив детальну методику визначення елементів нематеріальної культурної спадщини. До її складу увійшли і кулінарні традиції українського народу.
Це видання є результатом багаторічної копіткої роботи авторів - дослідників українських культурних традицій, які займалися науковими пошуками їх витоків в безперервному процесі формування культурного коду нації і виявленням його унікальних рис в аспекті загальноєвропейської культури.Автори звернулися за консультаціями до відомого етнографа, фахівця Інституту народознавства Національної академії наук України Лідії Артюх. Які витвори кулінарного мистецтва України можна беззаперечно подавати в Світовий список нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО
Для широкого кола читачів
укр.
Немає коментарів для цієї одиниці.